Wendy - Kicotrainingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Even voorstellenEven voorstellen

Wendy
Ik ben Wendy van der Klift-Bartelings(1974), getrouwd en moeder van 2 zonen(13 en 16 jaar). Ik ben integratief kindercoach, ik heb mijn opleiding gevolgd bij BGL. In Renkum heb ik mijn eigen praktijk: Paard helpt kind. Tijdens mijn werk als coach ga ik uit van mogelijkheden in plaats van beperkingen. Het kind gaat samen met het paard op zoek naar de eigen kwaliteiten en kracht door paardenkracht!


Ik heb tevens een opleiding gedaan voor paardrijdinstructrice. Naast mijn werk als kindercoach ben ik werkzaam als doktersassistente op de huisartsenpost. Als doktersassistente ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de jeugdgezondheidszorg, daar ontdekte ik dat werken met kinderen voor mij heel waardevol is. Ik wil ze graag weer op weg helpen en laten groeien.

Mijn grote liefde voor het paard en de heilzame werking van het paard combineer ik met het coachen en begeleiden van kinderen. Ik word erg blij en enthousiast als ik merk dat kinderen, na een paar keer te zijn geweest, weer lekkerder in hun vel zitten. Vaak zijn de kinderen verbaasd over wat ze zelf allemaal kunnen! Dat is geweldig om te zien.
Naast mijn opleiding tot kindercoach het ik een aantal aanvullende opleidingen gedaan zoals:

Weerbaar.info (pesten en weerbaarheid)
Rots en Water (weerbaarheidtraining)
Kind in zicht (systemisch werken)
JES! (Jij en scheiding)
Ik leer anders (beelddenkers)
Axen (sociale vaardigheden met dieren)
Kind in zicht(familie opstellingen)
Een taal erbij(kontekstueel werken)


 
© Copyright 2015. PeBee Publications
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu